Bosanski | English
Arhiva vijesti

Prva obavijest za izlagače - ENERGA 2020

 

17.10.2019 12:23
Slika
 

Predstojeći, 10. jubilarni, međunarodni sajam energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije ENERGA, sa svojim konferencijskim sadržajima, održati će se od 9-11. juna 2020. godine u Sarajevu – Centar Skenderija.

U prethodnih devet godina u okviru sajamskih sadržaja, preko 1500 domaćih i inozemnih kompanija (Austrija, Danska, Češka, Hrvatska, Njemačka, Norveška, Poljska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Mađarska, Turska, SAD, Velika Britanija, UAE) predstavilo je svoju djelatnost, te su tom prilikom uspostavljeni brojni neposredni kontakti i dogovoreni konkretni poslovni aranžmani.

S druge strane, u istom periodu, Konferencija ENERGA koja ima za cilj da okupi aktere različitih i često suprotstavljenih interesa i pogleda na koncept razvoja energetike s ciljem postizanja konsenzusa o ključnim opredjeljenjima energetskih strategija i politika, okupila je preko 2500 učesnika domaćih i evropskih stručnjaka iz sektora energetike, predstavnika vladinih, nevladinih i međunarodnih organizacija, te istraživačko razvojnih i obrazovnih institucija.

Ponosni na 10. izdanje ENERGA za koje pripremamo dodatne prateće sadržaje, otvoreni smo za Vaše ideje, sugestije i prijedloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu što uspješniji.

Vidimo se na ENERGA 2020! 
energa@energa.ba 

0 0