Bosanski | English
Arhiva vijesti

Da li ste već rezervisali svoje mjesto na sajmu?

 

25.02.2020 12:57
Slika
 

Nadamo se da ste se u okviru naših dosadašnjih komunikacija informisali o programu i mogućnostima nastupa na predstojećem 10. Međunarodnom sajmu ENERGA, koji se održava u Sarajevu / Centar Skenderija u periodu od od 9-11. juna/lipnja 2020. godine.

 

Ovom prilikom podsjećamo Vas na povoljnosti prijave izlaganja do 30. aprila/travnja odnosno uplate do 15. maja/svibnja 2020. godine, a koje su navedene na prijavnom obrascu.

Konferencija ENERGA svake godine okuplja preko 100 eminentnih učesnika, u okviru koje se tretiraju brojna pitanja i odgovori iz oblasti energetskog sektora, s posebnim osvrtom na strateške energetske projekte i investicione potencijale u BiH. U okviru trodnevnog konferencijskog programa učesnici će, između ostalog, prezentovati/diskutovati na sljedeće teme:

- Vjetar – pokretač regionalne saradnje u procesu dekarbonizacije elektroenergetskog sektora

- Uloga i značaj kupca na otovorenom tržištu 

- Fotonaponske elektrane – praktična iskustva

Slogan sajma i prateće konferencije THINKING THE FUTURE / MISLITI NA BUDUĆNOST izražava posvećenost modernoj, održivoj i efikasnoj energetskoj budućnosti, čemu su koncept i svi programski sadržaji Sajma i Konferencije prilagođeni. 

0 0