Bosanski | English

00
dana
00
sati
00
minuta
00
sekundi
Sve vijesti

9. izdanje ENERGA održat će se od 11-13. juna/lipnja 2019.

 

09.07.2018 08:08
Slika
 

Ponosni na dosadašnje uspjehe međunarodnog sajma i konferencije ENERGA, najavljujemo naredno, 9. izdanje za 11-13. juna / lipnja 2019. godine u Sarajevu.
U proteklom periodu, zahvaljući kvalitetu sajamskog i konferencijskog sadžaja, postali smo regionalno prepoznatljiv događaj čije vrijeme održavanja postaje važan datum u kalendaru energetskog sektora Jugoistočne Europe.

ENERGA je mjesto gdje se možete upoznati sa novim tehnologijama, dostignućima energetskih kompanija, razvojem i rezultatima energetskih politika i strategija, integracijom obnovljivih izvora, razvojem energetskih tržišta odnosno trendovima neizbježne sveukupne tranzicije energetskog sektora.

Svjesni činjenice da inovativnost i tehnološki napredak čini osnovicu za dalji razvoj sektora, za 9. izdanje ENERGA najavljujemo veće prisustvo studenata, mladih stručnjaka i „start-up“ kompanija koji će kroz posebno osmišljen program nagrađivanja, sesije i dizajnirani sajamski izložbeni prostor moći prezentovati svoje poslovne ideje i projekte.

ENERGA je projekat koji u saradnji sa akademskim institucijama, kompanijama, nevladinim sektorom, te stručnim saradnicima iz oblasti energetskog sektora kontinuirano privlači sve veći broj učesnika, te Vas pozivamo da i Vi budete dio ovog jedinstvenog događaja. Aktuelnošću tema, adekvatnim izborom govornika kao i zanimljivim sajamskim sadržajem opravdaćemo Vaše povjerenje.

Očekujući Vašu prijavu za 9. izdanje ENERGA otvoreni smo za Vaše ideje, sugestije i prijedloge saradnje, sa iskrenom željom da Vaš nastup i poslovni rezultati budu što uspješniji.

0 0