Upućen prvi poziv izlagačima

2018-05-03T20:52:58+00:00 03. Januar. 2018|

bsBosnian enEnglish

8. po redu, međunarodni sajam energije, rudarstva i prateće industrije ENERGA, sa svojim konferencijskim sadržajima, održat će se 19-21.06.2018. godine u Sarajevu, u Centru Skenderija. Tuzlanski sajam d.o.o. je potvrdom ovog datuma započeo sa pripremnim aktivnostima u realizaciji sajamskih i konferencijskih aktivnosti, te je shodno tome započela i distribucija prvog poziva izlagačima za učešće na ovogodišnjem Sajmu.

Bitno je istaknuti da se u vrlo kratkom periodu očekuje i formiranje programskog odbora konferencije, kao i definisanje okvirne tematske strukture, o čemu ćemo više govoriti u narednom periodu.

Za sve potencijalne izlagače, online prijavni obrazac na bosanskom i engleskom jeziku može se pronaći na linku http://energa.ba/prijava-izlaganja/

Program ENERGA 2018 realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i Ministarstva energije, industrije i rudarstva Federacije Bosne i Hercegovine i Vlade Kantona Sarajevo. Partneri projekta su Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna komora Federacije Bosne i Hercegovine.