Počela registracija posjetilaca 8. Međunarodnog sajma ENERGA 2018

2018-05-09T12:45:11+00:00 09. Maj. 2018|

bsBosnian enEnglish

Registracija posjetilaca 8. Međunarodnog sajma ENERGA 2018 koji će se održati od 19-21.06.2018. godine u Sarajevu – Centar Skenderija, zvanično je počela danas. 

ENERGA će, kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije predstavnike vladinog i nevladinog sektora, istraživačko-obrazovnih institucija i privrede. U izlagačkom prostoru ENERGA 2018 predstavit će se kompanije sa područja BiH, Srbije, Slovenije, Češke, Poljske, Njemačke, Austrije, Kuvajta…

Sajam ENERGA je mjesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija na kojem se prezentiraju trendovi te raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti kao i različiti oblici poslovne saradnje.

Registracija posjetilaca ENERGA 2018 vršit će se putem oficijelne web stranice organizatora. Popunjavanjem formulara posjetilac obezbjeđuje besplatnu ulaznicu za sajam. Nakon popunjavanja formulara posjetilac će primiti e-mail sa ulaznicom koja obezbjeđuje besplatan ulazak na sajam. Posjetioci trebaju imati na umu da su u pitanju personalizovane karte, odnosno da svaki zainteresovani posjetilac treba individualno da se registruje kako bi dobio svoju besplatnu ulaznicu. Nakon registracije potrebno je odštampati besplatnu ulaznicu i ponijeti je sa sobom na sajam.

Radujemo se susretu u Sarajevu!

ENERGA 2018 se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i Ministarstva energije, industrije i rudarstva Federacije Bosne i Hercegovine i Vlade Kantona Sarajevo. Partneri projekta su Vanjskotrgovinska/spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Privredna/gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine. Sponzor projekta je USAID EIA.